Gemenskap, stolthet, passion

Mannen med passande efternamn

Lämna en kommentar

Född i London 1980. Den 32 år gamla och 188 cm långa mittbacken är den spelare som representerat Londonklubben Tottenham Hotspurs längst av alla. Han var även lagkapten i klubben mellan åren 2005-2012, då han valde/blev tvingad att lägga skorna på hyllan.

King har haft en spektakulär karriär på många sätt. Förutom att han varit sin klubb trogen har han också representerat det engelska A-landslaget vid 21 tillfällen.
Han fick under senare delen av sin karriär stå ut med kroniska knäproblem som inte enbart begränsade hans träningsmöjligheter utan också hans förmåga att spela mer än en match i veckan. Läkarna kunde inte hitta några botemedel vilket gjorde att King istället för att träna med resten av truppen fick påbörja en oändlig rehabträning. De flesta fotbollsspelare hade varit slut vid det här laget, men inte King. Han lyckades med något som enligt mig inte ska vara möjligt, nämligen att spela fotboll på internationell toppnivå trots utebliven träning. Killen måste ha haft hyfsad talang?! Otroligt imponerande!

Jag förstår verkligen att denna krigare, denna lojala general och denna makalösa talang är och förblir en levande legend på White Hart Lane. Det är respekten för sådana personer som reser statyer. Tack för allt Ledley King, mannen med passande efternamn!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s