Gemenskap, stolthet, passion

Mitt lördagsgodis

Lämna en kommentar

13.45: Arsenal FC – Tottenham Hotspur, Viasat Fotboll och Viasat Fotboll HD.
Stekhett derby. Vilka kommer att regera i norra London efter helgens fight? Tottenham har en poängs försprång på ärkerivalen efter elva spelade omgångar och jakten på en Champions League-plats fortsätter för de båda klubbarna.
Mitt tips: 1

18.30: Norwich – Manchester United, Viasat Fotboll och Viasat Fotboll HD.
Botten mot den absoluta toppen. Ska Norwich ta en eller till och med tre oväntade bonuspoäng i kampen om nytt kontrakt eller kommer Man Utd att hålla undan i toppen? Min hjärna säger mig att Sir Alex Fergusons manskap kommer att göra det man gör bäst, nämligen plocka tre pinnar. Min känsla säger mig att ett febrilt kämpande Norwich kanske (med ett stort frågetecken bakom) kan streta emot med hjälp av fördelen av hemmaplan.
Mitt tips: X

20.45: Napoli – AC Milan, TV 4 Sport Xtra.
Ska Napoli hänga på eller rentav knappa in på Juventus i toppen eller kommer krislaget Milan att ”skrälla” inför ett förväntansfullt Stadio San Paolo? Vid förlust för Zlatans gamla gäng riskerar klubben att på riktigt dras med i den ångestfyllda streckstriden. Platt fall? Jo, det kan man lugnt säga.
Mitt tips: 1

En heldag, jadå. Hade fotboll i TV-soffan innehållit lika mycket kolhydrater som min och tjejens filmkvällar hade jag antagligen kunnat delta i ”Biggest Loser” inom en snar framtid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s