Gemenskap, stolthet, passion

Dreams do come true!

Lämna en kommentar

Jepp, fråga själv invånarna i Bradford. Stadens lag är klart för final i engelska ligacupen efter att osannolikt nog golvat storheter som Arsenal, Wigan och Aston Villa. Klubben kamperar i dagsläget i Ligue Two, engelska fjärdedivisionen, och ligger i skrivande stund på en intetsägande niondeplats.

Om knappt en månad erövrar mirakelklubben London för att ytterligare befästa sin position i historieböckerna. Motståndare i finalen blir Premier League-gänget Swansea som något otipptat slog ut Chelsea i semifinalen.

Personligen älskar jag när underdogs, likt undernärda lejon, fullkomligt käkar upp bookmakers världen över. Det tydliggör nämligen det faktum att bollen år 2013 fortfarande är rund och att allting kan hända oavsett om du har en utarmad plånbok eller en plånbok så fet att kanterna spricker.

För fem år sedan opererades lagets 35-årige målvakt för cancer. Den 24:e februari intar han och Bradford City ett kokande Wembley för att visa världen vad tro, hopp och kärlek egentligen handlar om.

”Dreams are good, to make them come true is better.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s