Gemenskap, stolthet, passion

HIF:s andra halvlek – ett tecken på ”akut lagdelstonsillit”?

Lämna en kommentar

Eventuellt var inkubationstiden efter beskedet kring May Mahlangus skadefrånvaro längre än väntad? Kanske medförde Walid Attas avstängning upptäckten av åkomman ”akut lagdelstonsillit”? Akutmottagningen i all ära, något läkarutlåtande fodras knappast för att fastslå skånska HIF:s, för dagen, kritiska hälsotillstånd. Vad Roar Hansen istället bör göra, efter att ha sett sin vinnarmaskin förvandlas till ett korthus rivningsklart blott vid anblicken av pustande motståndare, är att fort som attan samla laget, bege sig till Sahlgrenska och planka in på infektionsavdelningen.

Kvällens rockkonsert, förlåt mig, match, mellan Djurgårdens IF och Helsingborgs IF bjöd i första hand på ett bottenlags delikata uppryckning ackompanjerad av heroisk kämpaglöd och gediget försvarsspel. Vad tillställningen dessutom manifesterade var ett välkänt skånskt lagbygge, i andra halvlek, raserat så till den grad att avstånden mellan lagdelarna stundom nästintill yrkar på att klubbens ekonomiavdelning snarast adderar elva kikare i budgeten.

För Jesper Janssons del gäller det att, under den närmaste tiden, hålla tummarna för att tränarteamet efter att ha analyserat provsvaren finner bakterier botliga med taktisk antibiotika. Om bristerna däremot visar sig bero på viruset utlöst av ett uteblivet sydafrikanskt balansspel blir ledningen troligen tvungna att agera snabbt för att finna en eventuell mirakelkur i dimman av ”silly seasons” krutrök. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s