Gemenskap, stolthet, passion

Premier League dräper antika ordspråk

Lämna en kommentar

England är av allt att döma fotbollsvärldens påtagligaste exempel på att klasskillnaden mellan ett bra lag och ett på papperet sämre lag, inte sällan, konkretiseras först när det starkare gardet inser betydelsen av grovjobbet. Att i princip samtliga Premier League-klubbar, som regel, tar sig an matcher med en väl utvecklad idé samt en stor portion vilja har lett till att även de mer namnkunniga lagen fostrats i vikten av att ”ta jobbet”, något som inte omöjligt är en av faktorerna till den explosiva energifotboll som under lång tid skämt bort kräsmagade fotbollsfanatiker.

Att smaken är som baken samt att individers preferenser skiljer sig åt omöjliggör, som känt, att till fullo ena åsikterna kring vilken fotbollsliga som är bäst i världen. Vad som däremot får anses vara ett seglivat faktum, ett faktum som ånyo underströks i samband med helgens premiäromgång av Premier League, är att England intensitetsmässigt är ohotat marknadsledande på världsfotbollens amfiteater.

Att tempot i spelet dessutom smittat av sig på en älskvärt tokig supporterkultur understödjer att Premier League, var helg, spydigt urinerar sig dränerat på ordspråk likt ”Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge”. För den som betuttat sig i engelsk fotboll förblir denna sentens en klyscha rymmandes låga volymer sanning injicerad med höga doser modifikation, ty den som väntat på starten av Premier League 2013/2014 har väntat på tok för länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s