Gemenskap, stolthet, passion

Alexander Kacaniklic – Fallskärmshopparen som insåg, vågade och vann

Lämna en kommentar

Det finns personer som finner sig. Det finns individer som hoppar utan fallskärm. Det finns de som är rädda för att förlora, och det finns de som insett att man måste våga för att vinna.

Alexander Kacaniklic är fotbollsspelaren som vågade men som trots ivern att lyckas packade ner fallskärmen emballerad i insikten om vad som skulle krävas.

Alexander Kacaniklic är riskkapitalisten i djungeln av ivriga gamblers. Han är killen som kalkylerade riskerna, trotsade historien, förkastade oddsen, flyttade till England, skapade sin egen sannolikhet och formade sin egen verklighet.

Alexander Kacaniklic är affärsmannen som inte fann sig i att finna sig, som gick ”all-in” och som medvetet investerade sin karriär i hopp om högre höjder.

Alexander Kacaniklic är föredömet som valde att drömma först efter träningen, idealet som la mer krut på att realisera än att bygga luftslott.

Idag är grabben som med öppna ögon vågade segra densamma att skänka Sverige drömmar om en ljus framtid bortom nutidens horisont. Ikväll är Alexander Kacaniklic en del av det lag som ger nationen mod att svärma kring en sommar i Brasilien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s