Gemenskap, stolthet, passion

”Döden tog fel Walker” – Jasså? Synd att den inte tog den svenska avundsjukan istället.

Lämna en kommentar

”Döden tog fel Walker”, ”Jag var glad för jag trodde att Kevin Walker hade dött”. Så lät det på Twitter timmarna efter att media uppdagat att Fast and the Furious-stjärnan Paul Walker omkommit i en bilkrasch. Inte undra på att Sverige har plats för både ett fotbollslandslag och en fotbollsliga med oförmåga att på havets botten kräla sig ifatt skaldjurens obligatoriska kräftgång. Den svenska avundsjukan, sprungen ur den nästintill kräkframkallande, ack så påfrestande, Jantelagen, lämnar inget utrymme över för mirakel. Likt bensinångor i skyn redo att i samma stund som stjärnblosset antänds explodera ovan huvudet på den olycksaligt iögonfallande. Denna gång var det Kevin Walker som kastade gnistor och föga förvånande densamma som ”borde gå och dö”.

Kevin Walker må inte vara tidernas mest värdiga finalist i Idol. 24-åringen må heller inte vara Alexander Bards gullegris, men sjunga kan han, och spela fotboll – ja, det kan han också. Sorry to say it Kevin, men du är alltför bra på alltför många saker för att accepteras i det land som rimligen torde kunna klassas som världens till synes mest korrekta prostitutionsverksamhet, avseende att förmedla billiga och snedvridna referensramar.

Tacka vet jag Zlatan Ibrahimovic som efter x antal år på världsscenen förlåtits sin stjärnstatus och, hör och häpna, faktiskt blivit omtyckt och uppvaktad även i ”lilla landet lagom”. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s