Gemenskap, stolthet, passion

”Den kastrerade befälhavarens reinkarnation”

Lämna en kommentar

I torsdags var Liverpool, och inte minst Raheem Sterling, snubblande nära att spräcka stjärnspäckade Manchester Citys osannolika hemmasvit. Trots att poängen, sällsynt nog, uteblev för gänget från Merseyside vittnade den spelmässiga prestationen om en tröska som knappast skördat sitt sista offer.

Brendan Rodgers har under sina två år vid rodret lyckats skänka både armar, ben och pungkulor till vad som under lång tid liknat en kastrerad, amputerad, krigsskadad och föråldrad före detta befälhavare. Visst, låt oss inte sticka under stol med att den hysteriskt formstarke Luis Suarez hjälpt Rodgers på traven. Men låt oss heller inte förglömma det sparkapital som på grund av skadebekymmer alltjämt härjar på gymmet istället för att, som så många gånger förut, bistå motståndarförsvarare med sömnlöshet.

Tycka vad man vill, känna vad man vill och säga vad man vill. Faktum är att Brendan Rodgers redan hunnit skriva både ett, två och tre kapitel i kärleksromanen, alternativt rysaren (beroende på vem du frågar), om ”den kastrerade befälhavarens reinkarnation”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s