Gemenskap, stolthet, passion

Fulham – ett byggprojekt med snål tidsplan

Lämna en kommentar

Fulhams defensiv håller Premier League-klass. Lagets offensiv gör det inte. Tydligt är att The Cottagers nuvarande manager René Meulensteen inhalerat filosofin kring vikten av försvarsmässig disciplin, och därmed byggt grunden med början i de bakre leden. So far, so good.

Problematiken ligger i att ritningen är halvklar, utan tydliga riktlinjer i det offensiva spelet. Mallen innefattar blott ett bygglov samt ett isolerat betongblock till skal, utan varken lister, karmar eller övriga attribut. Den ack så viktiga trappan till ovanvåningen skymtas varken i realiteten eller på ritningen och bygget saknar både färg och stilkänsla, då varken spelidén eller truppens individuella skicklighet i dagsläget understödjer kreativa raider.

Fulham är byggarbetsplatsen och Meulensteen den alltmer pressade byggherren. Utan en snabb lösning på den alltjämt övergivna ovanvåningen, med Darren Bent fastkedjad i vimlet av sågspån, kan Meulensteen inom en snar framtid, med all rätt, komma att skymtas i TV-rutan tillsammans med övriga fuskbyggare.

Håll tillgodo alla Fulham-fans, TV 4 söker i skrivande stund nya fall till nästkommande säsong. Allt du behöver göra är att skicka ett mejl till fuskbyggarna@nordiskfilmtv.com. Ett tips är dock att avvakta till dess att greken Konstantinos Mitroglous sargade knä återigen ser gryningen, samt till dess att övriga nyförvärv getts en ärlig chans att revolutionera den klent utrustade ovanvåningen. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s