Gemenskap, stolthet, passion

Vem vill abonnera på avbrutna matcher?

Lämna en kommentar

Idag kom beskedet som gör inköp av säsongskort till en om inte värdelös så högst riskabel investering.

Polisen, SvFF och Sef har gemensamt bestämt sig för att tänja på straffskalan vid förekomsten av illegal pyroteknisk användning, parallellt med att man diskuterar och bearbetar möjligheten att legalisera pyroteknik under ordnade former.

Enligt Isabel Thorén på Rikspolisstyrelsen kommer övertramp att resultera i upplösta arrangemang och flyttade matchdagar.

Tanken är god: Att genuint försöka möta en stark önskan med krav på en motprestation. Det finns dock en baksida av myntet, svärtad av kollektiv bestraffning. Frågan är inte om, utan när tiotusentals oskyldiga åskådare kommer att tvingas lämna sina bänkrader innan matchuret nått 90.

Känslan är att storstadsklubbarna gör rätt i att omgående anställa receptionister på frilansbasis. Jag sätter nämligen en slant på att somliga telefonväxlar kommer att brinna upp på grund av besvikna årskortsinnehavare och förbannade konsumenter.

Vetskapen om att jag riskerar missa slutet på filmen på grund av popcornskastande fjortisar lockar mig knappast att besöka biosalongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s